PRODAJNI OBJEKTI
FOTO BONI ELITE

Smješten u glavnoj podgoričkoj ulici (ulica Slobode broj 5), na preko 100 m2, sa savremenom ponudom i zasigurno najširom lepezom foto usluga ne samo u Podgorici, čini da ovaj lokal zauzima značajno mjesto u sistemu "BONI". Kvalitet garantuje iskusno osoblje kako u analognoj tako i u digitalnoj ponudi. Prva full digital mašina u Crnoj Gori (2001.) je instalirana u ovom studiju. Danas: Studio raspolaže najbržom digitalnom mašinom u svijetu "FujiFrontier 390", kapaciteta 2700 fotografija na sat, opremom za velike formate (1,1 do 2,7 m.), digitalnom štampom, kioscima za samostalnu izradu fotografija, opremom za fotokopiranje. Ukupno 11 zaposlenih.

Uz svaki predati film dobija se na poklon CD sa narezanim fotografijama, poster u formatu 25x38 cm, index print, a u pojedinim periodima i novi film. Interesantan ambijent i lokacija, kao i stručno i ljubazno osoblje garantuju kvalitet.


Ukupnom utisku doprinosi i široka ponuda foto aparata i foto opreme uključujući veliki dio ponude iz asortimana njemačke firme Hama.


HAMA CENTAR

S obzirom na dobijanje ekskluzivnog zastupstva za Crnu Goru za program FUJIFILM i HAMA ukazala se potreba formiranja preduzeća MONTEPHOTO. Preduzeće je formirano 1999. godine. Sjedište se nalazi u centru Podgorice u okviru foto studija BONI. Veleprodajno i maloprodajno izložbeni prostor sa izvanrednom ponudom foto albuma i ramova do formata 70x100 (preko 100 vrsta), TV i DVD kablova, profesionalnog foto programa, foto torbica i digitalnih kartica za digitalne fotoaparate i mobilne telefone, programa za CD-R i DVD (kutije, valeti, metalni stalci, CD bukovi, alu boksovi, drveni stalci...), mobilni program (punjači, efekt-filteri, ornamenti, kaiševi), sve vrste CD-R i DVD diskovi Fujifilm, digitalni i analogni fotoaparati, blicevi, punjači i punjive baterije NIMh, zaštitni i obični produžni kablovi, audio slušalice Plantronic, Grundig i Hama, ispravljači, sve vrste alkalnih baterija, filteri iz programa Cokin...


Foto Boni Bar            

Smješten u centru Bara (ulica V. Rolovića 9A)
Tel: +382 30 311 211


Pripada studijima koji su već stekli povjerenje ne samo mještana, nego i brojnih turista. Prvi besplatan poster uz fotografije u CG i šire je uveden upravo u ovom lokalu. Četiri zaposlena u ovom lokalu posjeduju iskustvo i znanje da riješe bilo koji problem u digatalnoj ili analognoj fotografiji. Raspolaže sa FujiFrontier 350, opremom za fotokopiranje i kioskom za samostalnu izradu fotografija.


Foto Boni Pljevlja            

Lociran u Avalskoj ulici broj 1
Tel: +382 52 301 301


Od 1991. godine kada je formiran, savremeni foto studio u Pljevljima prednjači ne samo uslugom nego i odličnim kvalitetom fotografija. U ovom studiju je razvijen prvi kolor film u Pljevljima, uradjena prva kolor fotografija (ručno, na projektoru), prva foto vizit karta, prva digitalna fotografija... Danas: moderan studio sa širokim spektrom foto usluga, snimanjem kamerom, kolor i crno-bijelim fotokopiranjem i sa odgovarajućom ponudom roba. Posjeduje FujiFrontier mašinu.
     
Foto Boni GREEN            

Smješten na 35 m2 u dijelu grada preko Morače, (ulica Džordža Vašingtona 53)
Tel: +382 20 235 600


Od 2003. godine konstatno povećava promet zahvaljujući prije svega kvalitetnom osoblju i mogućnostima savremene digitalne tehnologije. Posjeduje FujiFrontier 350. Pored stalnih korisnika usluga, radi za novinske redakcije i profesionalne fotografe. Takođe ima prodajni blok i pruža usluge fotokopiranja.


Foto Boni Budva


Najmlađi studio u sistemu "BONI", Nalazi se u Starom Gradu (Petra Prvog 12)
Tel: +382 33 401 526


Za relativno kratko vrijeme dospjela je u sam vrh foto objekata na Primorju. Osim turista i stanovnika Budve, usluge ovog studija koriste i mještani praktično svih krajeva na crnogorskom dijelu obale. Takođe iz godine u godinu povećava promet, kako kod usluga tako i kod roba koje su izvanredno prezentovane u lokalu. Posjeduje FujiFrontier 330 kao i opremu za fotokopiranje.
Radnja Elite Podgorica
Radnja Elite Podgorica
Radnja Hama Podgorica
Radnja Hama Podgorica
Radnja u Baru
Radnja u Baru
Radnja Green Podgorica
Radnja Green Podgorica
Radnja u Budvi
Radnja u Budvi
Back
Next
FOTO BONI - PODGORICA Ul.Slobode broj 5, Tel: 020/667-505,    Email: office@fotoboni.net, Web sajt: www.fotoboni.net
Copyright 2014 © FOTO BONI Podgorica Crna Gora
- Izrada fotografija sa digitalnih i analognih medija
- Reportažna, reklamna i studijska fotografija
- Restauracija i kolorisanje fotografija
- Fotografije na platnu i aluminijumu
- Grafički dizajn
- Digitalna i ofset štampa
- Izrada suvenira
- Štampa i laserska gravura na keramici, staklu, pleksiglasu, drvetu, plastici, tkaninama, aluminijumu
- Fotokopiranje
- Plastifikacija
- Plotovanje
- Izrada pečata

Veleprodaja i maloprodaja: Foto aparati, foto albumi, ramovi, beterije, punjači, torbe za laptopove, fotoaparate, mobilne telefone i cd-r, slušalice, kompjuterski program, stativi, pozadine, adapteri, kablovi, ispravljači, digitalne kartice...
FOTO BONI GREEN PODGORICA ul.DŽORDŽA VAŠINGTONA 53
FOTO BONI ELITE PODGORICA ul.SLOBODE BR:5
FOTO BONI BAR ul. V.ROLOVICA 9A
FOTO BONI BUDVA STARI GRAD (PETRA PRVOG 12)
FOTO BONI PLJEVLJA ul. AVALSKA broj 1
Montephoto i Foto BONI
Tel 00382 20 667 505,